al contingut a la navegació Informació de contacte

El Patronat de Promoció Econòmica presenta activitats i programes per impulsar el desenvolupament local al Pallars Jussà

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Jordi Verdú, acompanyat del director del servei, Ramon Boixadera, han presentat davant el Consell d’Alcaldies del Consell Comarcal del Pallars Jussà, les activitats i programes que porta a terme el Patronat per promoure la creació d’empreses locals, la innovació i la competitivitat empresarial.

DIMECRES 10 ABRIL 2024

Durant la trobada s’han exposat els recursos i serveis disponibles per als ens locals a través del catàleg de serveis del Patronat, entre els quals s’inclou, des d’aquest primer trimestre, l’Oficina de Suport de Projectes Europeus (OSPE), un servei d’acompanyament als ajuntaments de menys de 5.000 habitants, i en especial els de menys de 2.000 habitants, en tots els tràmits per optar a fons europeus, des de la identificació de les oportunitats fins als tràmits burocràtics, la recerca de finançament o els certificats de justificació.

El responsable del servei; Josep M Tarrat ha presentat els resultats del Punt d’Atenció Globalleida del Pallars Jussà, que té com a objectiu reforçar el suport a l’emprenedoria i al teixit empresarial de la comarca i donar suport a activitats de formació i accions, vinculades a la promoció econòmica, en el centre empresarial ubicat a Tremp. Aquest Punt d’Atenció és un dels 14 Punts que configuren aquesta xarxa.

Així, l’any 2023 es va ajudar a elaborar 35 plans d’empresa que han generat la creació de 21 noves empreses. Pel que fa al programa Reempresa, dels 15 casos atesos, 7 han estat d’èxit. S’ha ajudat en el procés de consolidació a 20 empreses i més de 250 persones han participat en accions d’orientació i sensibilització.

CEI Pallars Jussà amb la dinamització econòmica

Patronat de Promoció Econòmica. Diputació de Lleida

Departament d'Empresa i Treball

#empresa

#desenvolupamentlocal