al contingut a la navegació Informació de contacte

Estem a Lleida TV amb Carles Gibert i CEI Alt Urgell

Avui som a Lleida TV amb el Diputat Carles Gibert i la companya de l'Alt Urgell, presentant els punts d'atenció Globalleida a les comarques, que en formem part des del CEI Pallars Jussà.

Josep M. Tarrat (CEI Pallars Jussà) amb Carles Gibert (diputat) i CEI Alt Urgell
Josep M. Tarrat (CEI Pallars Jussà) amb Carles Gibert (diputat) i CEI Alt Urgell

DIMECRES 07 JUNY 2023

Avui som a Lleida TV amb el Diputat Carles Gibert i la companya de l'Alt Urgell, presentant els punts d'atenció Globalleida a les comarques, que en formem part des del CEI Pallars Jussà. A banda dels serveis d'orientacio i assessorent empresarial, formació i consolidació, hem destacat al Pallars Jussà; l'impuls de la Xarxa d'Emprenedores Pallareses "LA XEP" amb 36 socies actualment i que han començat a executar el programa de mentoratge per emprenedors novells.
El servei REEMPRESA Pallars que ja ha tancat aquest any, 5 casos d'èxit amb el que suposa pel manteniment de petits negocis sobretot al casc antic de les poblacions. I per últim el 1r Hackaton de models de negoci innovadors que es va fer amb tres centres formatius del Pallars i uns 70 joves que van innovar en el disseny de negocis pel futur del Pallars. Un total de 150 persones han passat fins avui per les accions de formació i sensibilització empresarial. 50 persones han fet processos d'orientacio i assessorament en la creacio de negoci. 12 empreses han realitzat processos de creixement i consolidació i s'han creat un total de cinc noves empreses.

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida