al contingut a la navegació Informació de contacte

Nou emprenedor: Ivan

Tenim un nou emprenedor/empresari al Pallars Jussà, l'Ivan.

Ivan
Ivan

DIMARTS 21 NOVEMBRE 2023

Tenim un nou emprenedor al Pallars.
L’Ivan, un jove nascut a Barcelona, va aprendre l’ofici de sabater als 12 anys. La seva vida ha girat al voltant d’un taller de reparació d’articles de pell; sabates , bosses i marroquineria en general. La vida el va portar a treballar més de 15 anys a Galicia, i un bon dia, les circumstàncies personals el van tornar a Catalunya. Aquí, recuperant la seva vida personal i professional va decidir instal•lar-se al Pallars i muntar com ja havia fet abans un taller de reparació de calçats i articles de cuir. Fa poc temps a inaugurat la seva botiga al carrer de Mercadal 13 de Tremp.
Actualment repara tot tipus de sabates per a tots els públics i s’ha especialitzat en recomposar i arreglar calçat esportiu de muntanya. Al Pallars cada cop hi ha més practicants d’activitats de muntanya que requereixen els seus servei.
Amb una petita inversió en maquinaria especialitzada i una petit taller a Tremp, l’Ivan a retrobat el seu ofici, aquell que als 12 anys va començar i d’una manera o altra no ha abandonat mai.
Moltes felicitats Ivan, negocis com el teu son imprescindibles per conformar un teixit de serveis òptim a la comarca. Has recuperat un espai buit al centre històric de Tremp i l’has omplert de vida de llum i de servei.
Som nosaltres els ciutadans els que t’hem de donar les gràcies per fer del Pallars un lloc millor per viure.
Si voleu contactar amb l'Ivan; C/ Mercadal , 13 de Tremp
sabaterialasola@gmail.com
Telf: 613 32 22 88

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida