al contingut a la navegació Informació de contacte

NOVA CÀPSULA FORMATIVA; CEI PALLARS JUSSÀ

"Crear una Estratègia de Màrqueting de continguts per a les xarxes socials de la teva empresa mitjançant la Intel•ligència Artificial"

DIJOUS 21 MARÇ 2024

Descobrirem el poder revolucionari de la Intel•ligència Artificial en l'àmbit del màrqueting digital i la generació de continguts.
➡️Aprendrem a desenvolupar continguts que no només capturin l'atenció del teu públic, sinó que també promoguin el creixement del teu negoci de manera efectiva.
➡️Explorarem la creació de conceptes innovadors fins a les tècniques de redacció i disseny, demostrant com l'IA es pot convertir en un suport indispensable per al teu èxit en el món digital.
➡️Descobreix les infinites possibilitats i els avantatges competitius que aquesta tecnologia avançada ofereix.

Aquest taller canviarà el curs de la teva estratègia digital.
Taller per a empresaris i emprenedors amb l'ambició de sobresortir en el seu camp, oferint-los les habilitats i els recursos necessaris per integrar l'IA en les seves estratègies de comunicació en xarxes socials.
El nombre de places és limitat, així que assegura't de fer la teva reserva avui mateix per no perdre't aquesta experiència transformadora que potenciarà la teva presència en línia.
Aprofita aquesta ocasió única a CEI Pallars Jussà.
DATA , 3 D’ABRIL
HORARI DE 16 .00 A 20.00 HORES
LLOC: Epicentre, Passeig del Vall, 13 de Tremp
A càrrec de Joan Serra
Inscripcions:👇
https://form.jotform.com/213211717090344