al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova emprenedora: Georgina Garcia

Tenim una nova emprenedora al Pallars, la Georgina Garcia.

Georgina Garcia
Georgina Garcia

DIMARTS 03 OCTUBRE 2023

Tenim una nova emprenedora al Pallars.
La Georgina Garcia, una joveníssima nouvinguda al Pallars, ha posat en marxa el seu projecte sobre Comunicació Digital i Disseny d’Experiència d’Usuari "Gina García - Comunicació Digital" @ginaxgarcia_.
📱682207584
La Georgina és comunicadora, especialista en Disseny d’Experiència d’Usuari, Usabilitat i Interfícies per Three Points Business School of Technology i la Universitat Politècnica de Catalunya.
La Georgina és una empresària (freelance) que ofereix serveis de Disseny UX/UI, Disseny gràfic, UX Research, edició i redacció de continguts i community management.

Ofereix una solució en vers a la comunicació online amb l’objectiu d’ajudar a les petites i mitjanes empreses a obtenir una major presència digital i arribar al públic de manera efectiva a través de diferents serveis, tant de marketing digital com de comunicació i experiència d’usuari. La funció de copywriter ajudarà a l’empresa a crear contingut publicitari i un màrqueting efectiu i persuasiu farà possible promocionar productes i/o serveis.
També, pot ajudar a empreses a revisar i millorar el contingut existent per a que sigui més clar i atractiu per als usuaris. Té una àmplia experiència en la gestió de la presència online i a crear productes digitals mitjançant la constant sinergia amb el client.
Proporciona solucions a les necessitats de les empreses i d’altres interessats que vulguin digitalitzar-se mitjançant distintes interfícies (web, app, mobile) de manera intuïtiva i fàcil, sempre adequant-se al públic final al qual es vol arribar. Es prioritzarà l’accessibilitat i l’adaptabilitat, i proporcionar coneixements sobre el comportament de l’usuari i estudis de tendències en el mercat en les que rauen les decisions empresarials.
Ha sigut un autèntic plaer poder ajudar-te amb el pla econòmic financer i en tot allò que en el teu procés de creixement anirà venint.
Molta sort Gina, entre totes esteu creant un teixit empresarial jove, divers i molt ric.
Endavant! Des del CEI Pallars Jussà sempre al vostre costat.

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida