al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova emprenedora: Laia Laso

Tenim una nova emprenedora al Pallars, la Laia Laso.

Laia Laso
Laia Laso

DIMECRES 27 DESEMBRE 2023

Tenim una nova emprenedora al Pallars.
La Laia Laso te una molt bona formació en l’àmbit turístic , complementada amb amplis coneixements tècnics en Conducció d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural. Ha treballant en varies agències de viatges i sempre la seva activitat laboral l’ha realitzada en el sector turístic. La seva passió per aquest món i la seva visió del sector com una gran oferta de sensacions , l’ha animada a crear la seva pròpia agencia de viatges. “Efecto Voliana Exeperiences” és la suma d’experiència, passió i molta il·lusió en crear un producte diferent:
Una agència de viatges online amb paquets adaptats i personalitzats creats a partir de la col·laboració de multitud d’agents , que permetin apropar el patrimoni natural , gastronòmic i cultural al públic en general però introduint elements que facilitin l’accés a la gent gran, persones amb mobilitat reduïda i capacitats diferents.
“Vull apostar per la desestacionalització del turisme, la seva accessibilitat i la reactivació de l’economia local a partir de la creació de producte turístic”
Molta sort Laia! Des del CEI Pallars Jussà ha estat un plaer ajudar-te en el procés de creació d’aquesta empresa que a ben segur enriquirà l’economia del Pallars al mateix temps que apropes els seus atractius a persones que tenien severes dificultats per accedir-hi.
@efectovoliana_travel
https://www.efectovoliana.com/

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida