al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova emprenedora: Míriam San José

Tenim una nova emprenedora al Pallars, la Míriam San José.

Míriam San José
Míriam San José

DIMARTS 01 AGOST 2023

Tenim una nova emprenedora al Pallars.
La Míriam San José, una jove barcelonina vinculada des de petita al poble d’Alzina, ha transformat un antic edifici que havia estat un hotel a Guardia de Noguera, en un extraordinari allotjament rural.
“Montcel”, és alguna cosa més que un allotjament. “Montcel” és la recuperació d’un antic celler convertit en una sorprenent sala de tast de vins. "Montcel" és esmorzar disfrutant d'una magnifica vista al Montsec i a l’embassament de Cellers. "Montcel" son nou habitacions, cada una amb nom d’una planta aromàtica del Pallars; Fonoll, Sajolida, timonet i espígol... Només entrar a "Montcel" ja respires l’aroma de les herbes del Montsec. "Montcel" es prendre una copa de vi pallarės al capvespre, a la terrassa, contemplant l’insuperable panorama estelat d’una de les poques zones starlight de Catalunya. És un plaer per als sentits. Montcel és això, Montsec i Cel.
L’allotjament està situat a l’interior de la singular vila closa medieval de Guardia de Noguera, als peus dels impressionants Castells de Mur i de Guardia, molt a prop, per la vall de la Feixa, de l’espectacular Congost de Mont Rebei.
Un autèntic luxe per la comarca del Pallars Jussà que incrementa qualitativament la seva oferta d’allotjament.
Moltes felicitats Míriam per la teva valentia i el teu gust per crear un allotjament màgic.
Des del CEI Pallars Jussà estem molt orgullosos d’haver pogut , encara que només sigui una mica, contribuir a que “Montcel” hagi passat de ser un somni a una realitat.
Molta sort Míriam!
Gràcies per incorporar-te a la Xarxa d'emprenedores Pallareses ; LA XEP

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida