al contingut a la navegació Informació de contacte

Tenim un nou emprenedor al Pallars.

Xavi Orta és un biòleg “ruralitzat” que ha volgut compaginar la seva professió docent amb l’emprenedoria. La seva il•lusió era posar en marxa un obrador per a la elaboració de productes naturals i artesans. Després de molta feina i molts assajos, ha fet realitat el seu somni.

XAVI ORTA AL SEU OBRADOR DE BENAVENT DE LA CONCA
XAVI ORTA AL SEU OBRADOR DE BENAVENT DE LA CONCA

DIMARTS 05 MARÇ 2024

La seva il·lusió era posar en marxa un obrador per a la elaboració de productes naturals i artesans. Després de molta feina i molts assajos, ha fet realitat el seu somni.

En Xavi és l’impulsor de “Cucutast” un petit obrador d’elaboració de conserves vegetals.

La seva primera creació és la  “Pomelosa”, una crema de poma ecològica de varietats Reineta i Golden principalment,  amb un toc de canyella, que a través d’una llarga i lenta cocció  va caramel·litzant-se i concentrant tot el seu sabor i aromes, donant com a resultat una crema mantegosa i suau de gust dolç. “La Pomelosa” no porta sucres afegits, és completament natural i fruit d’un procés d’elaboració completament artesanal.

Una crema de poma que a més de poder prendre-la directament per esmorzar en una torrada, és molt polivalent a la cuina i combina meravellosament amb iogurt, formatge i derivats làctics, fruits secs, amanides, carns, etc

Si voleu tastar aquest innovador producte el podeu trobar a botigues i fires de la comarca i també a l’obrador a Benavent de la Conca;  Al telèfon: 609 38 47 92,  a info@cucutast.com i  @cucu_tast

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida