al contingut a la navegació Informació de contacte

Tenim un nou emprenedor al Pallars.

Pep Castelló reobre l’alberg de la Torre de Capdella a la Vall Fosca. Un espai situat en un magnífic emplaçament vora el riu Flamicell amb precioses vistes al Montsent de Pallars.

Pep Castelló, Vicent Alonso i Josep Bertran
Pep Castelló, Vicent Alonso i Josep Bertran

DIMARTS 19 MARÇ 2024

L’alberg compta amb 46 places totalment equipades per acollir als amants de la natura, l’esport i ara també; la gastronomia.

Pep Castelló, cuiner de professió, ha treballat amb Quique Dacosta, Ricard Camarera i Paco Morales, un autèntic  univers d’estrelles Michelin.  Vicent Alonso, mestre arrosser, premi millor fideuà de Gandia i millor arròs de Xàtiva i Josep Bertran  el l’organització, logística i control de qualitat, formen l’equip de restauració de l’Alberg.

Riders, excursionistes, motards,  famílies i públic en general, teniu un nou motiu, si es que en feia falta algun més, per apropar-vos a la Val Fosca.

Esmorzars de forquilla amb allipebre d’anguila, Mullador de tonyina, i gaspatxo muntanyès.

Esmorzars d’entrepà; Almussafes, Chivito i Brescada i com no el “La Torre” amb filet de poltre i formatge de la Vall.

I per dinar els espectaculars arrossos;  Arròs de muntanya, arròs negre de rap i sèpia, Fideuà de Gandia i paella Valenciana. Per encàrrec ; fideuà d’ànec , poma i foie, entre d’altres...

En Pep ens va demanar que l’ajudéssim amb el pla d’empresa per capitalitzar l’atur . Tenia pressa, molta pressa per impulsar el seu projecte i en un temps record ho te tot a punt. Obre aquest cap de setmana i ha sigut un plaer ajudar-lo. Una energia desbordant, un equip de professionals i sobretot amics i un repte fantàstic; continuar millorant l’oferta gastronòmica i d’allotjament de la Vall Fosca.

Molta sort Pep! Aquest equip no pot fallar.

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida.