al contingut a la navegació Informació de contacte

Tenim un nou emprenedor al Pallars.

El Jordi Solé, un jove de 28 anys apassionat de la mecànica i amb força experiència tot i la seva curta edat, ha impulsat un taller mecànic. No és un taller convencional, és un taller mòbil agrícola, una solució disruptiva i eficient per als pagesos que necessiten realitzar reparacions i assistència tècnica al camp on treballen, “Oli motor, vida màquina”

Jordi Solé "J. GRIS"
Jordi Solé "J. GRIS"

DIJOUS 11 JULIOL 2024

Aquest innovador servei de taller mòbil agrícola, cobreix les necessitats dels pagesos i propietaris de maquinaria agrícola, els ofereix una solució àgil i eficient per al manteniment dels seus equips, contribuint així a maximitzar la productivitat i la rendibilitat de la feina.

El Jordi, un entusiasta dels motors ha aconseguit fer realitat el seu somni; la passió per la mecànica, la llibertat i la flexibilitat amb la mobilitat que li permet el negoci, donar un servei rapit i eficient, amb un gran impacte en la millora de servei de la  comunitat agrícola i el desenvolupament econòmic.

Des del CEI Pallars Jussà hem preparat el pla econòmic financer d'aquest i molt orgullosos d'haver ajudat a un projecte transformador i revolucionari en el seu sector. Molta sort Jordi!!!

El podeu trobar al Tef: 638 544 242 i a instagram @jgristaller

Amb el suport del Departament d'Empresa i Treball i amb la col•laboració de la Diputació de Lleida